Fodboldrejser Manchester City


I mange år har byen Manchester været lig med fodboldklubben Manchester United. Men byen har også et andet fodboldhold som er noget nær verdens dyreste – nemlig Manchester City. Det ser også ud til at de i denne sæson er klar til at bide fra med et superhold.

I spidsen for Manchester Citys stjernehold står træneren Manuel Pellegrini og stjerner som Joe Hart, Vincent Kompany, David Silva og nyindkøbene Fernandinho og Jesus Navas er klar til at kæmpe for en topplacering i denne sæson.

Fodboldrejser Manchester City

Hvis du ønsker en fodboldrejse til Manchester City finder du nogle af markedets bedste priser på fodboldpakker til Manchester Citys hjemmekampe hos TVrejser. Priserne ændrer sig hele tiden som følge af efterspørgslen, men du kan se vores vejledende priser her. Hvis du er interesseret i fodboldture til bestemte kampe, undersøger vi meget gerne mulighederne, og sender et uforpligtende tilbud. Udfyld vores tilbudsskema med jeres ønsker til fodboldrejser her.

Oplev stemningen når Manchester City løber på banden på City Of Manchester Stadium – det bliver en fantastisk fodboldrejse.

Lidt andet end fodbold

Byen Manchester byder naturligvis på meget mere end fodbold. I centrum kan I finde mere end 800 butikker indenfor en radius af en kilometer.

Er I mere til shoppingcentre er der f.eks. The Trafford Centre med mere end 280 butikker. Området omkring the Quays og Chinatown byder på mange spændende barer og restauranter.
TVrejser  |  Nygade 5  |  7500 Holstebro  |  96 10 81 37  |  tv@tvrejser.dk