Fodboldrejser Manchester UnitedOver hele verden kender folk Manchester United, og for mange er selve byen Manchester lig med Manchester United. Derfor er fodboldrejser til ”Theatre of Dreams” i Manchester også populære, selvom mange stadig kalder det traditionsrige stadion for Old Trafford.


Det bliver spændende om den kommende sæson vil ende med at blive genkomsten af Manchester United til den absolutte top i England, hvor de gennem de sidste sæsoner har mistet terræn til bysbørnene fra City samt Chelsea og Arsenal i London. Efter Louis Van Gall er kommet til roret er der kommet mere styr på holdet og mon ikke holdet forstærker sig med nogle af verdens bedste spillere, som er rygtedes til Manchester.


Holdet råder allerede over en række spændende spillere med Wayne Rooney som det absolutte topnavn, men også Fellalini, De Gea og Angel de Maria, så et besøg på Old Trafford er helt sikker rejsen værd.


Hoteller i Manchester

Se beskrivelsen af nogle af de mest brugte hoteller til fodboldrejser i Manchester HER.

Stadionoversigt og rejsetips

Vi har samlet en oversigt over flyforbindelser til Manchester. I denne artikel finder du også rejsetips og en oversigt over stadion.

Kontakt os

TVrejser udbyder ikke længere selv fodboldrejser, men vi henviser til vores samarbejdspartner LA Travel som står klar til at servicere vores trofaste kunder med høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Få yderligere information og book online her.


TVrejsers motto er, at "fodbold skal opleves LIVE".
TVrejser  |  Nygade 5  |  7500 Holstebro  |  96 10 81 37  |  tv@tvrejser.dk