Fodboldrejser Manchester United


Tag på fodboldrejse til Manchester United og oplev nogle af verdens største fodboldstjerner live. Over hele verden kender folk Manchester United, og for mange er selve byen Manchester lig med Manchester United. Derfor er fodboldrejser til Manchester også populære.

Fodboldoplevelserne foregår på det traditionsrige stadion Old Trafford, hvor stjernerne står i kø for at gøre jeres fodboldrejse til noget helt specielt. Van Persie, Fellaini, Welbeck, Rooney og Carrick er blot et udvalg af stjerneparaden. Vores rejsekonsulenter Christian og Heine kan skrive under på, at det også er en stor oplevelse at besøge Old Trafford inden kampen.

Billige fodboldrejser Manchester

Hos TVrejser udbyder vi nogle af markedets billigste fodboldrejser. Priserne afhænger naturligvis af modstanderen, men også af hvordan Manchester United klare sig i sæsonen. Se vores vejlendende prisliste her.

Hoteller Manchester

Vi bruger kun centralt beliggende hoteller, som er min. 3-stjernede. Der er mulighed for opgradering mod tillæg. Se beskrivelsen af nogle af de mest brugte hoteller her.

Flybilletter Manchester

Flybilletten til Manchester er ikke inkluderet i vores pakker. Den bedste og billigste løsninger er at bokke billetterne på nettet. Vi har samlet en oversigt over flyforbindelser til Manchester.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en fodboldtur til en bestemt kamp, undersøger vi meget gerne mulighederne og sender dig et uforpligtende tilbud på den kamp, I ønsker at opleve. Udfyld vores tilbudsskema med jeres ønsker for fodboldrejsen her.

Du er også velkommen til at ringe til os på 2463 1022 eller at sende en mail på tv@tvrejser.dk.

TVrejsers motto er, at "fodbold skal opleves LIVE". Og hvis du som Manchester United fan ikke tidligere har oplevet stemningen på Old Trafford, er en fodboldrejse et must!
TVrejser  |  Nygade 5  |  7500 Holstebro  |  24 63 10 22  |  tv@tvrejser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen
om et gavekort til fodboldrejser på kr. 1.500,-

Vi sender løbende gode tilbud, afbudsrejser og "last minute"-tilbud til modtagerne af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange i måneden, og
du kan til enhver tid afmelde dig servicen igen.