Fodboldrejser Manchester UnitedOver hele verden kender folk Manchester United, og for mange er selve byen Manchester lig med Manchester United. Derfor er fodboldrejser til ”Theatre of Dreams” i Manchester også populære, selvom mange stadig kalder det traditionsrige stadion for Old Trafford.


Det bliver spændende om den kommende sæson vil ende med at blive genkomsten af Manchester United til den absolutte top i England, hvor de gennem de sidste sæsoner har mistet terræn til bysbørnene fra City samt Chelsea og Arsenal i London. Efter Louis Van Gall er kommet til roret er der kommet mere styr på holdet og mon ikke holdet forstærker sig med nogle af verdens bedste spillere, som er rygtedes til Manchester.


Holdet råder allerede over en række spændende spillere med Wayne Rooney som det absolutte topnavn, men også Fellalini, De Gea og Angel de Maria, så et besøg på Old Trafford er helt sikker rejsen værd.


Billige fodboldrejser Manchester

Hos TVrejser udbyder vi nogle af markedets billigste fodboldrejser. Priserne afhænger naturligvis af modstanderen, men også af hvordan Manchester United klare sig i sæsonen. Se vores vejlendende prisliste her.

Hoteller Manchester

Vi bruger kun centralt beliggende hoteller, som er min. 3-stjernede. Der er mulighed for opgradering mod tillæg. Se beskrivelsen af nogle af de mest brugte hoteller her.

Flybilletter, stadionoversigt og rejsetips

Flybilletten til Manchester er ikke inkluderet i vores pakker. Den bedste og billigste løsninger er at booke billetterne på nettet. Vi har samlet en oversigt over flyforbindelser til Manchester. I denne artikel finder du også rejsetips og en oversigt over stadion.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en fodboldtur til en bestemt kamp, undersøger vi meget gerne mulighederne og sender dig et uforpligtende tilbud på den kamp, I ønsker at opleve. Udfyld vores tilbudsskema med jeres ønsker for fodboldrejsen her.

Du er også velkommen til at ringe til os på 9610 8137 eller at sende en mail på tv@tvrejser.dk.

TVrejsers motto er, at "fodbold skal opleves LIVE". Og hvis du som Manchester United fan ikke tidligere har oplevet stemningen på Old Trafford, er en fodboldrejse et must!
TVrejser  |  Nygade 5  |  7500 Holstebro  |  96 10 81 37  |  tv@tvrejser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen
om et gavekort til fodboldrejser på kr. 1.500,-

Vi sender løbende gode tilbud, afbudsrejser og "last minute"-tilbud til modtagerne af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange i måneden, og
du kan til enhver tid afmelde dig servicen igen.